Welkom!

wie zijn wij

Wij hebben een vakkundig en ervaren team dat altijd voor u paraat staat. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om bij een probleem met uw auto, ongeacht het merk, tot een oplossing te komen. En wanneer het noodzakelijk is, kunnen wij uw auto altijd op komen halen met onze eigen autotrailer. Hierbij is vervangend vervoer natuurlijk altijd bespreekbaar.

Met het uitvoeren van al meer dan 3000 Apk-keuringen van zowel personenauto’s als campers en grotere bedrijfswagens hebben wij de expertise in huis om op correcte wijze de APK van uw voertuig uit te voeren.

Wij werken met de modernste technieken om storingen op te zoeken en te verhelpen. En wij leggen altijd eerst een volledige prijsopgave aan u voor alvorens we overgaan tot de reparatie van uw auto. Zo weet u precies waar u aan toe bent en houden we onverwachte verrassingen buiten de deur.

Service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid staan bij ons op de eerste plaats. Maar puur vakmanschap, eerlijkheid en openheid zijn uiteraard ook vanzelfsprekende standaarden voor ons.

Voor onderstaande zaken, kunt U zoal bij ons terecht:

Groot of klein onderhoud

Schadeherstel

Uitdeuken

Uitlijnen van de banden

APK

Airco check

Complete interieur/exterieur reinigingen (van de auto natuurlijk 😉

Winterbanden wissel met opslag

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden werkzaamheden, die wij voor u kunnen uitvoeren. En als blijkt dat de kosten niet tegen de baten opwegen, geven wij ook eerlijk advies hierover.

Omdat wij de beschikking hebben over een autotrailer, kunnen wij auto’s die (nog) niet op kenteken staan door heel Nederland vervoeren.

Maar ook voor advies of bijzondere wensen staan wij graag voor u klaar

Omdat wij zelf ook drift- en circuitwagens bouwen, verbouwen, onderhouden en rijden, vinden wij het een uitdaging, om speciale wensen van klanten aan te pakken.

Ook kan Reyer van de Hee als zeer ervaren (drift) racer u les geven. Voor meer informatie hierover kunt u kijken onder het kopje racen en driften.

IMG_8153